Sporten op het werk

Personal training voor bedrijven
Meld je aan voor een gratis workout
Even helemaal ontladen, je hoofd leeg maken en nieuwe energie op doen. Doe er je voordeel mee, bespaar tijd en verbeter de collegialiteit, Start met sporten op je werk!

Wil jij samen met je collega’s voor/na werktijd of tijdens (de pauze) sporten? Dat kan! Voor zowel DUO personal training als groepslessen, kan ik je op de gewenste locatie training geven. De benodigde sportattributen neem ik voor je mee.

Tijdens deze trainingen zullen we ons richten op het verbeteren van spierkracht en uithoudingsvermogen, door gebruik te maken van verschillende trainingsprincipes. Door middel van DUO oefeningen stimuleer ik een effectieve samenwerking tussen collega’s, op een informele, plezierige manier. Daarnaast is er ruimte voor het werken aan persoonlijke trainingsdoelstellingen binnen de groepsles.

Voordelen van sporten op het werk:
L

Ontstressen

Sporters herstellen beter van een (drukke) werkdag. Sporten helpt bij het tot rust komen, stress van je af laten glijden en ’s nachts doorslapen.

L

Nieuwe ideeën opdoen

60% van de sporters denken tijdens het sporten na over werk en komen op deze manier aan nieuwe ideeën. 

L

Minder vaak ziek

 Nederlandse werknemers zijn gemiddeld 5 werkdagen in het jaar afwezig door ziekte. Bij sporters is dit gemiddeld 3 dagen.

L

Beter omgaan met werkdruk:

74% van de werknemers kunnen op sportdagen beter om gaan met werkdruk BC, 7 voordelen van sport voor het werk, 10 februari 2012, geraadpleegd 28 april, 2020 ,op 7 voordelen van sport voor het werk

Wat zeggen andere over Van As Personal Training?

elske henny
elske henny
2023-09-25
Simone is een geweldige sportcoach/personal trainer en is heel prettig om mee te trainen. Ze bouwt de trainingen goed op afhankelijk van je behoeften, let goed op je houding en denkt mee over hoe je bepaalde zaken kan aanpassen of verhelpen (m.b.t. eten, lifestyle, oefeningen om bepaalde klachten te verhelpen, fysio etc.). Je merkt al snel het verschil! Ze is erg toegewijd en betrokken. Met de nodige dosis humor en focus loodst ze je door elke training heen. Ik kijk daarom altijd uit naar onze trainingen ongeacht hoe ik me voel! Ik raad simone aan iedereen aan.
Lisa Soons
Lisa Soons
2023-08-07
Simone is een fijne personal trainer! I.v.m. ziekte kan ik niet elke keer even hard sporten. Bij binnenkomst checkt Simone wat haalbaar is waardoor een uur personal training zo voorbij vliegt. Binnen de grenzen wat die dag haalbaar is, haalt Simone er alles uit. Elke week ga ik weer energieker naar huis!
Samantha den Uijl
Samantha den Uijl
2023-05-29
Simone is een hele fijne personal trainer. Ze maakt een schema op maat wat aansluit op je wensen en doelen. Zelfs voeding en rust komen aan bod. Bij blessures krijg je goede begeleiding en adviezen. Ze weet precies hoe ze elke les alles uit je kan halen (vaak meer dan je zelf denkt). Je kan altijd terecht met vragen en ze reageert heel snel. Tevens kan je online heel veel inzien en bijhouden. Ik leer elke les weer wat bij. Kortom het complete plaatje! Ik ben daar nog lang niet weg!
Martine Pouw
Martine Pouw
2023-05-29
Met haar Orthomoleculaire studie en uitdagende training weet Simone heel goed wat mijn lichaam nodig heeft om in balans te blijven.
Anna Kok
Anna Kok
2023-05-27
Simone biedt een safe space binnen een groep (!), kan haar groep aan het werk zetten en tegelijkertijd intensieve individuele begeleiding blijven geven. Simone is professioneel èn mega toegankelijk. Door bij haar de trainingen te gaan volgen, ben ik sporten leuk en belangrijk gaan vinden!
Tess Wiggers
Tess Wiggers
2023-05-24
Super fijne plek met goede begeleiding. Zou het iedereen aanraden en erg blij dat ik Simone gevonden heb!
Jit Vroon
Jit Vroon
2023-05-24
Wow met Simone is het echt SPT! super persoonlijk trainen. Ze kijkt zo goed naar je doelen, wensen en wat jou lichaam kan en nodig heeft. Naast de professionele training voelt het ook heel vertrouwd. Ik ga door tot ik 100 ben!
Geert van Vlijmen
Geert van Vlijmen
2023-05-23
Ok, Als je dit leest en op zoek bent naar personal training, dan denk ik dat je gewoon direct moet starten en niet verder hoeft te kijken of te shoppen. Simone levert met haar bedrijf hoogwaardige training, heeft verstand van zowel voeding als je lichaam en maakt een training op maat. Plus dat er goed wordt aangevoeld wanneer je een challenge nodig hebt en een schouder klopje. Kortom twijfel niet langer, want dit echt een NO BRAINER. PS ik geef nooit zulke hoge beoordelingen af als ik er al een maak. Kortom ik denk dat als jij het werk doet, dan kan Simone en haar team je de resultaten geven waar je naar op zoek bent. Ik blijft nog heel lang bij haar sporten by the way.
Jur van den Bosch
Jur van den Bosch
2023-05-23
Zeer goede en kundige begeleiding voor zowel PT als small group training. Echt een aanrader om bij Simone te trainen om sterker en fitter te worden!

Neem contact met mij op voor mogelijke tijden en prijzen.

5 + 5 =