Personal training op maat, gericht op jouw doelstelling.

Actief in Utrecht, Maarssen, Leidsche rijn, Hoge weide, Vleuten, De Meern en Breukelen
Ik wil Personal Training

Hoe ziet dat eruit?

Bekijk hier beneden de video over Personal Training, zo krijg je een beter beeld hoe het er aan toe gaat. 

L

Duurzaam resultaat

Personal training is absoluut een duurzame investering in jezelf! Samen gaan wij voor resultaat!
L

Techniektrainingen

Vaak onderschatten mensen hoe belangrijk het is om de juiste technische uitvoering te beheersen zodat je optimale resultaten kunt behalen. Door heel precies en zorgvuldig de technische uitvoering en houding aan te leren van de (kracht)trainingsoefeningen, zorg je ervoor dat je lichaam optimaal wordt geprikkeld en je blessures vermijdt. Dit draagt bij aan het behalen van je resultaat.

L

Stok achter de deur

Misschien train je al een periode maar blijven je gewenste resultaten uit, heb je al vaker geprobeerd om zelf af te vallen of te trainen maar lukt dit niet? Door te trainen samen met een personal trainer, heb je een stok achter de deur!

L

Combinatie van krachttraining & training voor het verbeteren van je uithoudingsvermogen

Als je zelfstandig traint, blijf je onbewust vaak binnen je eigen comfort zone: vaak doe je dezelfde ‘bekende’ oefeningen met weinig variatie, hetzelfde aantal herhalingen en dezelfde soort trainingen. Soms lukt het niet om jezelf in beweging te krijgen. Wanneer wij samen gaan trainen, gaan we je grenzen opzoeken. We gaan krachttraining afwisselen met trainingen voor het verbeteren van je uithoudingsvermogen.

L

Voedings- en trainingsadvies

De kennis en ervaring die ik met je deel over voeding, training en levensstijl kan je een leven lang meenemen en toepassen. Het traject wat wij samen aangaan is namelijk niet alleen gericht op het nu. Het doel is om duurzame resultaten te behalen door je levensstijl van nu zo aan te passen en bij te stellen dat er een balans ontstaat in voeding, inspanning en ontspanning. 

L

Praktische tips en handvatten

Praktische tips en handvatten zorgen ervoor dat je jouw opgedane kennis op het gebied van voeding en training, een leven lang kunt meenemen en toepassen.

Hoe werkt het?

Stap 1
Wat past bij jou?

Waarschijnlijk heb je al een idee maar kom je er niet helemaal uit!? Bel mij op 0644607771 of laat je gegevens achter via het Neem contact op op de website

Stap 2
Wat is jouw doel?

Het is belangrijk om in kaart te brengen wat jouw doel is en tijdens een vrijblijvend (telefoon)gesprek bespreken we jouw vraag. Dit kan zijn afvallen, fit worden, trainen tijdens de zwangerschap of back in shape na de zwangerschap of iets anders? 

Stap 3
Hoe kunnen we het beste jouw doel behalen?

Tijdens een intakegesprek bespreken we hoe we het beste jou doel kunnen behalen, hoe vaak gaan we samen trainen? Een personal trainingstraject duurt minimaal tussen de 3 – 6 maanden.

Stap 4
Wanneer beginnen we?

In overeenstemming gaan we zo snel mogelijk samen aan de slag! Het liefst de zelfde week nog!

Wat is jouw trainingsdoelstelling?

2 + 12 =

Personal Training

Nieuw-Overvecht