Trainers

Plezierig sporten met de juiste techniek, passend bij ieder individu en in elke fase van fitheid.
Margot Schuijff trainer

Margot Schuijff

Hoi, ik ben Margot, 33-jaar en ik heb al mijn hele leven liefde voor alles wat met sport te maken heeft. Mijn roots liggen in het turnen, maar de afgelopen 10 jaar lag mijn focus vooral op krachttraining. Daarnaast daag ik mezelf graag jaarlijks uit door mee te doen aan een-of-een-ander sport event.

Mijn reis bij Van As begon drie jaar geleden, toen ik bij Simone Personal training lessen ging volgen. De fascinatie voor de oefeningen en het begrijpen van ons lichaam, maakte mij enorm nieuwsgierig.

Gezondheid staat bij mij centraal, en ik geef mijn kennis en enthousiasme graag door. Daarom vind je mij momenteel enthousiast SGT geven bij Van As.

Simone van As

Mijn naam is Simone van As. Naast mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening ben ik opgeleid als Personal Trainer. Tijdens deze opleiding heb ik mij tevens gespecialiseerd in “Zwangerschap en krachttraining”. Sporten is voor mij de ultieme ontspanning en de manier om even helemaal op te laden. Ik heb letterlijk van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Wat ik zo leuk vind aan mijn werk als Personal Trainer is het coachen van mensen naar positieve, concrete doelstellingen. Van afvallen, iemand klaarstomen voor een mud race tot aan “back in shape” na een zwangerschap, samen bereiken we duurzaam je doelstelling.

Mijn streven is plezierig sporten met de juiste techniek, passend bij ieder individu en in elke fase van fitheid. Sporten moet voor iedereen toegankelijk zijn. Misschien ben je een fanatiek sporter en wil je middels Personal Training jezelf naar een hoger level brengen of begin je met sporten en wil je de juiste techniek en sportprincipes onder de knie krijgen. Tijdens onze Personal Trainingssessies gaan we samen keihard aan de slag!

Sporten tijdens de zwangerschap

Tijdens de zwangerschap van mijn zoontje Elijah en bij het herintreden in het sporten na de zwangerschap, ben ik mij nog meer bewust geworden van hoe fragiel dit proces is.

Door te sporten tijdens mijn zwangerschap heb ik ervaren hoe prettig het is om sterk en fit je bevalling in te gaan. Toen mijn persweeën tijdens mijn thuisbevalling afnamen in sterkte, kon ik op mijn eigen kracht “squattend” doorpersen en had ik de kracht om het kleine wondertje op de wereld te zetten. Door tijdens de voorafgaande trainingen aandacht te besteden aan ademhaling en dit goed te leren controleren, profiteerde ik ook hier van tijdens de bevalling. Zowel het wegpuffen van de weeën als een gevoel van controle over de ademhaling tijdens het persen gaven mij zoveel rust. Ik ben ervan overtuigd dat ik mede om deze redenen beter met de pijn kon omgaan en mijn bevalling als ontspannen en positief heb kunnen ervaren!

Tijdens onze Personal Trainingssessies gaan we samen keihard aan de slag!

De afgelopen jaren heb ik al tientallen mensen mogen begeleiden in hun proces om fitter, sterker en vitaler te worden. Met veel liefde deel ik mijn kennis waarna klanten zelf aan de slag kunnen gaan in de sportschool of vanuit huis. Mijn doel is de klant zoveel mogelijk tools en structuur mee te geven, zodat ze zelfverzekerd hun eigen sportproces kunnen begeleiden en zo nog jaren plezier hebben van de opgedane kennis. 

Sporten na de zwangerschap

Na 8 weken ben ik weer gestart met sporten. Mede omdat ik voor deze tijd nog een zeurend en zwak gevoel ervaarde in mijn bekkenbodem. Voordat ik weer aan het sporten ben geslagen heb ik thuis rug-, bekkenbodem- en verantwoorde buikspieroefeningen uitgevoerd. Na twee weken voelde ik mij sterk genoeg om weer aan het sporten te gaan. Stap voor stap ben ik mijn oefeningen gaan uitbreiden en verzwaren. Het is een proces waarbij je heel goed naar je lichaam dient te luisteren en goed moet weten wat verantwoord en veilig is voor je lichaam.

Om al deze bovengenoemde redenen mag het duidelijk zijn dat ik sta voor onder begeleiding sporten tijdens en na je zwangerschap. Wanneer iemand je begeleidt tijdens de trainingen, ben je er zeker van dat je de oefeningen goed uitvoert. De oefeningen zijn veilig voor je zwangerschap & lichaam en op deze manier vermijd je blessures. Daarbij bezit ik de kennis om bij signalen van het lichaam de oefeningen aan te passen of je bewegingen bij te sturen om zo veilig te kunnen sporten. Mijn eigen ervaring plus mijn kennis vanuit mijn opleiding zorgen ervoor dat we samen verantwoord aan de slag kunnen gaan!